Gość Mariusz321 Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Moj problem trwa juz od jakiegos czasu około 1 miesiaca . boli mnie żołądz przy oddawaniu moczu oraz w stanie spoczynku , zyłki na penisie są powiekszone .. przy samym zołedziu znajduja sie 2 zyłki nad którymi żołądz jest fioletowy ( nie jest cały fioletowy tylko miejscami pod którymi znajduja sie te żyłki) z tego co czytałem to nie mozna miec zylaków na penisie a wiec dla czego żołedz jest fioletowy?? bo to dlaczego boli to jest prawdo podobnie infekcja jakas .. jestem aktualnie przeziebiony i lekarz przpisał mi Augmentin .. ale stan sie nie poparawia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Bez badania trudno stwierdzić co oprócz infekcji Panu dolega. Objaw pieczenia czy bólu podczas oddawania moczu wskazuje na zapalenie cewki moczowej. Brak poprawy po antybiotyku świadczy jedynie o tym, że drobnoustrój jest niewrażliwy na ten rodzaj antybiotyku. Powiększone żyły na prąciu mogą być objawem tworzenia się zakrzepów w ich świetle, można zastosować w tym celu żel Lioton 1000, który usprawni przepływ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi