Gość aga Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Mam zapalenie nerek. powiekszyly mi sie wezly chlonne pod zuchwa... z jednej strony jest to male ale bolesne... a po lewej stronie to jest prawie jak jakis guz i tez boli. czy to samo przejdzie czy mam sie zglosic do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Natychmiast zgłoś się do lekarza. Zapalenie nerek to raczej sprawa niezależna. Ognisko zakażenia może znajdować się w gardle albo migdałkach i stąd jest zapalenie nerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ALICE CAILLEUX Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 moja 15 letnia corka miala w listopadzie 2009 r angine w czasie ktorej powiekszyly sie ej obustronnie wezły chłonne szyne, po antybiotyku angina przeszla a wezły powiekszone pozostaly ,lewy wezel rosnie jest guzowaty nierowny prawy mniejszy , ma zawroty glowy czeste bole gardla i katar leczona jest silnymi antybiotykami ktore nie pomagaj, badanie na wszystkie bakterie nic nie wykazl,y przeswietlenia,skaner szyi, analiza krwi jest bez zmian biegam od lekarza do lekarza bylam u onkolga co mama robic czy usunac wezel czy go przedtem zbadac ,prosze o opinie i porade ALice Mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 moj maz tydzien temu mial bol nerek i biegunke, teraz powiekszyl mu sie wezel chlonny i nie moze nic jesc ani pic strasznie go boli przy przelykaniu. niewiem co robic czy nic mu sie nie stanie, ten wezel jest duzy i prawie zamyka mu przelyk ze nie moze przelykac. Co mam robic. Mieszkamy w Holandii a lekarze czasami nie zdaja sobie sprawy z powagi sytuacji i nic nie roba dzisiaj idziemy do lekarza i zobaczymy ale tak sie boje ze niewiem moze ktos mial tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi