Gość stanisław Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Witam. przedwczoraj miałem zabieg wędzidełka i stulejki.zdjąłem już opatrunek jak mi polecił lekarz, i po obejrzeniu członka mam pewne wątpliwości. jest jeszcze opuchlizna,a mój napletek nie zakrywa całej żołędzi,tylko połowę, tak jakby koniec napletka był podwinięty do środka.ponadto spod napletka wystają na wierzch dziwne dwa małe guzki,między którymi widzę nici.czy taka postać rzeczy jest normalna po tego typu zabiegu czy powinienem interweniować? z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 To normalna sytuacja. Leczeniu stulejki polega na plastyce napletka czyli najczęściej wycięciu go całkowitym lub częściowym. ranę po takim zabiegu zaopatruje się szwami. To co Pan napisał nie przejawia jakiegokolwiek niepokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi