Gość Edward Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam wszystkich mam 16 lat i od kilku miesięcy mam guzek zaraz nad penisem Guzek ten jest mały ale dość łatwo wyczuwalny w jego miejscu po pewnym czasie wyleciały włosy łonowe i wygląda to tak ze jest tak jakby taka punktowa łysina na włosach łonowych.Ostatnio odczuwam dość spore swędzenie w własnie okolicach tamtego miejsca, Zastanawiam cię to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Trudno mi określić bez badania co to może być. Taki guzek może świadczyć o bardzo wielu schorzeniach. Na pewno najlepiej w tej sprawie udać się na konsultację do chirurga. On po badaniu wyjaśni czym może być guzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Dzisiaj podczas kąpieli wykryłem niewielki guzek bezpośrednio nad penisem, po prawej stronie. Kilka dni wcześniej zacząłem odczuwać swędzenie jednak uznałem początkowo, że to tylko krosta. Guzek znajduje się blisko pod skórą, delikatnie boli gdy mocniej go ścisnę, na skórze jest lekkie zaczerwienienie o średnicy około 0.5cm, sam guzek przypomina kulkę o średnicy ok. 1cm jednak jest lekko spłaszczony równolegle do skóry. Co to może być? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Nie wiem, i to co napiszę, to jest banalne, ale na pewnie nie zaszkodzi iść do lekarza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi