Gość kasia Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Chirurg zbyt pozno zdecydowal sie na usuniecie szwow z piersi po usunieciu guza i teraz jest zrost. Mija dwa tygodnie od zabiegu a ja mam zalozony cienka jedna nic na kilka centymetrow ktora zrosla sie ze skora. Posmarowal jakas mascia i kazal przyjsc za dwa dni. .Nie wiem czy moge myc te piers i co bedzie jesli zmiekczenie nie pomoze..boje sie myslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Proszę się nie obawiać. Pierś należy myć bez problemów. Nic się nie stanie. Szew zapewne zostanie usunięty. Proszę się nie martwić. Nawet jakby kawałek szwu pozostał pod skórą nie daje to żadnych implikacji klinicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi