Gość licealista Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam po raz 2 zdazyl mi sie nieznosny ból brzucha siegajacy az do msotka trwajacy okolo 1.3 h ból minimalnie ustepowalem jezeli bylem w bezruchu jezeli natomiast sie pochylilem bol sie nasilał czy to cos powaznego? (mam 17 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Bez badania nie określę co może być przyczyną takiego bólu. Przyczyn takiego bólu może być wiele. Musi zbadać Cię bezpośrednio lekarz. Trzeba z tym problemem wybrać się do niego. Często u młodych osób takie bóle mają podłoże psychogenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość licealista Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 czyli że mam depresje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Nie jest to powiedziane ewidentnie. Najpierw trzeba wykluczyć podłoże organiczne dolegliwości, a potem można rozpoznać podłoże psychogenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 mam wrzody na zoladku konkrretnie w polowie dllugosci trzonu 2 na przeciwko siebie rozpoznanie histopatologiczne to w dwoch wycinkach obraz aktywnego owrzodzenia ,w pozostalych cechy przewleklego ,czynnego zapalenia i metaplazij jelitowej moje pytanie to czy jest mozliwosc wyleczenia i czy to jest bardzo grozne z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi