Gość Justyna O. Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 14 dni temu miałam wykonaną operację przepulkiny jądra miażdzystego-inne-na poziomie lędzwiowym. pozatym wykonane zostało Foraminotomia. W miejscu pooperacyjnym mam niczym garba , ale tym się nie martwię. Martwi mnie fakt , że miewam bóle nie do wyczymania. Są to ataki w momęcie których nie mogę ruszyć się z miejsca. Ból promieniuje od pośladka do łydki. Pozatym po tej samej stronie nogi w pachwinie powiększył mi się węzęł chłonny do rozmiarów 2,5cm/3.5cm w dodatku strasznie boli. Dodam że rana pooperacyjna jest jedynie troszkę spuchnięta ale nie ma znamion zaczerwienienia ani specjalnie nie boli. Proszę mi powidzieć czy te reakcje są normalne po tego typu operacji czy może powinnam się gdzieś z tym udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 witaj bardzo niepokojace sa twoje obiawy jak najszybciej zadzwon do siebie na oddzial numer telefonu musisz miec na wypisie ze szpitala , i tam ci powiedza co dalej , nie trac ani chwili . pozdrawiam aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi