Gość Urszula Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witam, przed miesiącem miałam zabieg usunięcia wola nietoksycznego zamostkowego- płat prawy 9x5x3cm lewy 10x7x5cm na przekroju torbiel śr 2 cm wypełniona skrzepami krwi. Czuję się dobrze,blizna jest malutka, ładnie się goi,wprost mistrzostwo świata. Niepokoi mnie jednak stałe pieczenie blizny i skóry poniżej- na mostku. Czuję także umiarkowany ból w okolicach przełyku po lewej stronie, trochę mnie *ciągnie* po lewej stronie nad blizną, zwłaszcza przy przełykaniu. Nie biorę leków przeciwbólowych, za tydzień kończy mi się zwolnienie. Proszę powiedzieć,czy opisane objawy są typowe i miną z czasem, czy mogę spokojnie wrócić do pracy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Tak, to typowe objawy, które mogą po takim zabiegu utrzymywać się nawet dwa, trzy miesiące. Nie budzą one niepokoju. Można swobodnie powrócić do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Urszula Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Serdecznie dziękuję. Już jestem spokojniejsza. Urszula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi