Gość Michał Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Lekarz stwierdził u mnie taką chorobe ze podczas urodzenia moje komórki nie przeszyły do dwunastnicy tylko zostały w przełyku i ze mam śluz w przełku ktory powninien być w dwunastnicy.Czy zna ktoś nazwe tej choroby?zalecił mi tabletki coś na mięśnie gładkie i diete bogatoresztkowa ale bóle nie ustąpiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Nie wiem co dokładnie miał na myśli Pana lekarz. Raczej to co opisuje Pan raczej nie występuje w takim dosłownym znaczeniu. Jeśli miał Pan gastroskopię proszę o przesłanie jego wyniku. Wtedy dokładnie napiszę o tym schorzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam! U mnie w wyniku gastroskopii napisano, że mam liczne nadżerki w żołądku i kilka w dwunastnicy. Dodatkowo jest napisane, że cały przełyk jest obłożony śluzem. Właśnie z powodu tego śluzu zgłosiłam się do gastrologa, bo ciągle odchrząkiwałam i odkasływałam coś w gardle. Gastrolog nie odniósł się do tego zalegającego śluzu, przepisał mi Nolpaza na 4 tygodnie. Teraz wszystko wróciło. Czy ten śluz jest normalny i co można z tym zrobić? Jestem nauczycielką i nie mogę tak ciągle chrząkać i pokasływać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi