Gość paulinka Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Mam na imie Paulina mam pytanie czy tłuszczak występuje w głowie jakie są jieo ojiawy jak go rozpoznać i jak leczyć proszę jakieś informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Tłuszczak na głowie (pod skórą) i na twarzy możę występować. Bardzo rzadko, ale także może też występować w strukturach twarzoczaszki. W mózgu nie występuje. Można tłuszczaka obserwować jeśli się nie powiększa, a skutecznym całkowitym leczeniem jest jego operacyjne usunięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anna Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Jaka jest geneza powstania tłuszczaka , czy zagrażają one zyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Tłuszczaki mają tło genetyczne jak i powstają samoistnie bez uchwytnej przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 czy tłuszczakzagraża życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nick jackson Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Mój syn ma tłuszczaka w mózgu więc nie jest prawdą, że w tym miejscu nie występują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joca Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 WITAM. ja mam tłuszczaka OUN w głowie ma 5/10mm więc w głowie także mogą występować.POZDRAWIAM I ZDRóWKA żYCZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AAA Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja też mam tłuszczaka w mózgu, więc potwierdzam infor. że tam też występuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi