Gość Kamil Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Mam 15 lat jakieś 2 miesiące temu masturbowałem się i peknęła mi skora na zołędzi obok wędzidełka. Przez jakiś czas bolało w tym miejscu i wokół pierścienia żołędzia. Oprócz tego żołądź się chyba zmniejszyła i zrobiła miększa, oraz pomarszczona. Gdy się masturbuję nie czuję przyjemności, tylko po jakimś czasie bol wokół pierscienia zoledzia. Co mam zrobić? Trochę wstydzę się powiedzieć o tym rodzicom. Czy bedę czuł przyjemność podczas masturbacji? Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość t Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 przejdzie,to normalne, jesli bedzie bolało za jakis czas idz do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi