Gość Michał Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam, mam takie pytanie, miałem operację odtworzenia ciągłości (stomia) przewodu pokarmowego łącznie z operacją przepukliny w bliźnie (bez siatki), przez jaki czas powinienem nosić pas, oraz po jakim czasie od operacji mogę wybrać się z owym pasem w góry (z plecakiem do 10kg). Mam 24 lata, bmi aktualnie 20, a normalnie 22-22,5, więc nie jestem otyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Pas najlepiej nosić przez dzień przez okres około 3 miesięcy po zabiegu. Z plecakiem 10 kg, w góry, z pasem można wybrać się po około miesiącu po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi