Gość Tomek Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Od kilku dni caly czas wydaje mi sie ze chce mi sie sikac a kiedy juz ide to nic nie leci. Do tego jak juz mi sie naprawdę chce to mam problem z wysikaniem sie. Żołądź jest jakis zaczerwieniony, jakby w okolicahc cewki byla czerwona plama a do tego odcuzwam tam uczucie pieczenia czy cos takiego. Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 To zapewne zapalenie cewki moczowej. Trzeba w tej sprawie udać się pilnie bezpośrednio do lekarza. Być może okaże się konieczne włączenie antybiotykoterapii i wykonanie badania ogólnego moczu. O wszystkim zadecyduje lekarz po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Badanie zrobilem dziisaj a w srode ide do lekarza. Narazie biore Urosept. Moze to poczekac te 2 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Tak. Być może dolegliwości same ustąpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi