Gość Piotr szczecin Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Od jakiegos czasu mam uczucie jakby mi ktos zgniatał prawe jadro. w pachwinie przy jadrze mam jakas kuleczke na zyle lub na nasieniowodzie, czasami jadro ucieka mi do pachwiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Trudno mi określić bez badania co może być powodem tychże dolegliwości. Może to jakiś stan zapalny jądra i/lub najądrza, może żylaki powrózka nasiennego. Trzeba by w tej sprawie skonsultować się urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazik Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 jesli mam powiekszone jądro a z dnia na dzien sie powieksza czy jesli sie okaze ze mam raka i zrobia mi operacje amputujac jadro moge miec dzieci jesli tak beda one zdrowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Amputacja jednego jądra nie doprowadza do niepłodności. Można mieć dzieci i to zdrowe dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi