Gość Piotr Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witam, mam 16 lat, masturbuje się, od wczoraj zauważyłem że napletek mi spuchł, przestraszyłem sie trochę ale poczekałem jeden dzień, dziś zauważyłem że na żołędziu jest jakaś biała maź i jak ją starłem lekko palcem to żołądź był czerwony, jestem wystraszony i nie wiem co mam robić proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Być może doszło po prostu do uszkodzenia napletka i żołędzia z powodu silnych działań w czasie masturbacji. Radzę przez kilka dni wstrzymać się od masturbowania się i stosunków seksualnych, a wszystko powinno powrócić do normy. Oczywiście należy utrzymać odpowiednią higienę tej okolicy ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi