Gość sylwia zgorzelec lat 20 Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 28 września 2010 czeka mnie operacja ..w przecherzyku żółciowym mam 2cm kamien..ale mam problem ostatnio sie przeziebilam i kater trzyma mnie do tej pory na dodatek mam miesiaczke czy z przeziebieniem i miesiaczka dojdzie do operacji ?? prosze o szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edhel Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 decyzję podejmuje anestezjolog. miesiączka nie jest przeciwwskazaniem. jakby Pani była ciekawa jak wygląda taka operacja, proszę zajrzeć tu: http://medtube.eu/watch.php?v=JbWvDDG&t=0&a=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość madzia21 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Ja miałam taka sytuacje za 1 razem przeziebie i zbaig przesuniety a za 2 razme mieisaczka i tez przesuniety,lekarz sie nie zgodzil podjac zabiegu.Tak bylo w Gdansku a pani gdzie ma miec zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Raczej jednak miesiączkę uważa się za przeciwwskazanie względne do zabiegu. Nie tylko anestezjolog podejmuje co do tego decyzję, ale także chirurg (krwawienie - zwiększone podczas miesiączkowania - w czasie zabiegu to problem głównie chirurga, a nie anestezjologa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marz Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 ja milam usniety woreczek metoda laparaskopowa 6 pazdz.,i takze miałam miesiaczke,chirurg powiedzial ze nie ma to znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ja pierwszy termin miesiączka ,drugi termin chora ,na trzeci czekam i zobaczymy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi