Gość Monika Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witam Moim problemem są uporczywe hemoroidy, których nabawiłam sie podczas ciąży,które nie były w czasie jej trwania aż tak uciążliwe.Miałam bardzo cięzki poród po którym hemoroidy wyszły na zewnątrz są bolesne w formie guzków niektóre są bardzo czerwone tak jakby wypełnione były krwią ,które czasem się chowają ale tylko do czasu wypróżnienia po porodzie mineło już 10miesięcy a nic mi nie przeszło stosuję maści proctohemolan za bardzo nie pomaga przy prawie każdym wypróznieniu pojawia się krew czasem dziwna wydzielina żółtego koloru przypominająca ropę lub sluz.Bardzo boję sie pójść do lekarza ponieważ boję sie czy to może być coś groźnego czy w moim wieku 26lat występuje np.rak odbytu itp.proszę o poradę ponieważ myślę o tym ze strachem dzień w dzień.Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Myślę, że w Pani przypadku nie mamy do czynienia z rakiem odbytu tylko zapewne z rozwiniętą formą hemoroidów. W tak rozwiniętym stadium choroby tylko leczenie zabiegowe może przynieść pożądany efekt. Nie ma co zwlekać tylko trzeba w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem najlepiej proktologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi