Gość Justyna Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witam Mam pytanie. Jestem po operacji przepukliny kręgosłupa lędzwiowego. Od tygodnia jestem już w domu jednak strasznie mi dokucza ból powiększonego węzła chłonnego. Dodatkowo drętwieje mi noga i odczuwam ból rwący.Zgrubienie ma wielkość 3cm/2,5cm.Czy mam się czymś martwić. Dodam jeszcze że mam 28 lat ważę 48 kg/164cm wzrostu . Proszę o szybką poradę.Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 To dość wczesny okres pooperacyjny i takie dolegliwości neurologiczne jeszcze mogą występować jak również i odczynowo zmienione zapalnie węzły chłonne. Trudno mi jednak ocenić czy wszystko jest w porządku bez badania bezpośredniego z oceną rany pooperacyjne (czy przypadkiem nie doszło do jej zakażenia). Dlatego radziłbym udać się na kontrolną wizytę do poradni chirurgicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Bardzo dziękuję . Mam jednak jeszcze jedno pytanie. Jeśli rana pooperacyjna nie ma żadnych znamion niepokojących (nie jest zaczereieniona oraz już nie boli - jest jedynie troszke spuchnięta) to może to być rzeczywiście zakażenie o którym wspomniano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi