Gość Michał Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Mam 22 lata, jeszcze nigdy nie współżyłem z dziewczyną . Nie czuje aż tak dużego popędu seks. Czy ze mna jest cos nie tak? Czy to objawy moze jakiejs choroby. Juz sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Nie ma w tym co Pan przedstawia żadnej patologii. To naturalna rzecz jeśli nie ma Pan dziewczyny to zapewne w końcu Pan ją pozna i wtedy seksualny popęd na pewno się pojawi. Jeśli ma Pan już dziewczynę i nie czuje popędu to radzę ją zmienić, bo coś chyba jest nie tak w Waszym związku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Mam jeszcze pytanie czy jeśli odciągam napletek tylko po za żołądz a dalej już nie to jest jakis problem czy nie bo juz sie pogubiłem Po spodniej stronie żołądzie jest cienki fałd skóry połączony z prąciem czy jest coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Pod spodem napletka jest wędzidełko czyli normalna struktura anatomiczna penisa. Nie ma Pan żadnego problemu. Napletek nie musi być ściągany dalej poza żołądź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi