Gość Mateusz Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Jestem tydzień po operacji wydłużenia wędzidełka, w ciągu tego tygodnia ściągałem lekko napletek ale nie do końca w celu zachowania należytej higieny. Dzisiaj rano budzę się, idę oddać mocz i podczas tej czynności zauważyłem, że w moczu jest spora zawartość krwi. Pytanie, nie odczuwam szczególnego bólu i sądziłem, że blizna się powinna w miarę już zagoić. Czy taka sytuacja jest normalna, czy czasem może zrost lekko pęknąć?? Czy może udać się z tym do specjalisty?? Drugie pytanie mam odnośnie szwów, mam założone samo rozpuszczalne i zastanawiam się po jakim czasie od zabiegu te szwy *wypłyną*?? Z góry dziękuję za odpowiedź i radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Czy taka sytuacja jest normalna, czy czasem może zrost lekko pęknąć? - w tak wczesnym okresie po zabiegu takie sytuacje jeszcze mogą się zdarzać, blizna nabiera trwałych właściwości Czy może udać się z tym do specjalisty? - jak na razie myslę, że nie ma takiej potrzeby, chyba, że krwawienie będzie sie utrzymywać Drugie pytanie mam odnośnie szwów, mam założone samo rozpuszczalne i zastanawiam się po jakim czasie od zabiegu te szwy *wypłyną*? - po około z reguły 3-4 tygodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi