Gość zaq12wsx Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Witam! Mam 14 lat i jakies kilka miesięcy temu pod napletem wyszła mi jakaś dziwna żyłka. Znajduje sie po lewej stronie prącia i ma ok 0,5 cm. Gdy ją dotykam to boli. Czy to coś złego. Pokazywałem mamie i mówiła że wszystko jest ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Takie poszerzone żyły na penisie to naturalny objaw. Nie budzi on raczej niepokoju. Jednak takie żyły nie powinny boleć. Być może w obrębie tej żyły doszło do jakieś stanu zapalnego. Jeśli dolegliwości same nie ustąpią radzę w tej sprawie skonsultować się bezposrednio z lekarzem po oczywiście wyrażeniu w tym względzie zgody przez rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi