Gość Paulina Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Witam serdecznie, interesuje mnie zabieg plastyki pępka - mam długi, wklęsy pępek, chcialabym, zeby byl mniejszy i ladniejszy. Mam takze kilkuletnia brzydka blizne po kolczyku do pepka. czy da sie to jakos naprawic? chcialabym prosic o przykladowe zdjecia np plastyki pepka badz usuwania takkich blizn . jestem zrozpaczona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Trzeba w tej sprawie udać się najlepiej do chirurga plastycznego. Każdy taki zabieg jest traktowany indywidualnie w zależności od defektu estetycznego pępka. Chirurg plastyczny po zbadaniu zadecyduje jaki zabieg należy wykonać i przedstawi jak go wykonana. W internecie raczej niedostępne są zdjęcia z takich zabiegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja od 2 dwóch lat chce mieć plastyke pęmka, bo mi górna część pęmka mi spada 4mm. Moja siotra (bliźniaczka) Iza ma pęmpek nie zwisający i bez znamion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi