Gość Piotrek Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Witam mam pytanie jezeli mam zrosnietą skure do żołedzia na dole na rowku to powinienem to leczyc czy jak bo nie wiem jak naciagam skure to sie wykrzywia żołedz i boli a mam 17 lat i to boli i nie wiem co mam zrobic w tej sytuacij prosze o pomoc ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bruno Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 mam problem jak probuje sciagnac skorke to mam straszny bol ,skorka peka i krwawie ratujcie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 To objawy zbyt krótkiego wędzidełka napletka. Na pewno w tej sprawie trzeba udać się do urologa. Taki stan wymaga leczenia zabiegowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Na pewno w obu powyższych przypadkach trzeba skonsultować się bezpośrednio z urologiem. Takie objawy mogą świadczyć o zbyt krótkim wędzidełku napletka lub stulejce. Takie stany leczy się zabiegowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piot Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 aha dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi