Gość Karol Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam od jakiś 3ech dni po oddaniu stolca dopadło mnie kłucie przez jakies dwie godziny lekko kuło mnie w tą poduszke i jedną poduszke odbytu mam powiększoną i przy każdym razie oddaniu stolca ból mi doskwiera kłuciem a jak próbuje tą poduszke dotkąć to to samo.Ktoś może mi pomóc ? nie wiem co to jest ,mam siedzący tryb pracy i mam 20 lat.Prosze mi pomóc,pozdrawiam Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Czy masz problem z zaparciami? Czy zauważyłeś krew na papierze toaletowym? Jeśli tak, to prawdopodobnie powstała u Ciebie szczelina odbytu. Jeśli natomiast czujesz dyskomfort w tej okolicy i powiększenie mogą to być żylaki odbytu. Tak czy inaczej musi zobaczyć to lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daffy Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 mam to samo , chyba żylaki czy hemoroidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ivy Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Hemoroidy na bank....najgorsza dluga pozycja siedząca dla nich...polecam POSTERISAN (czopy)-nie sa tanie,ale robią robotę.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi