Gość Łukasz Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Dwa dni temu miałem wypadek i rościołem sobie twarz profilem metalowym mam założone 9 szwów kiedy mogę je ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Między 7-10 dobą po szyciu rany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MONIKA Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 mam zalozone szwy pod pach i wszystko bylo dobrze pod lewa byla czysta ale wczoraj pojawila sie goraca czerwona rana dookola a szew sam w sobie jest czaRNY DZIS ZACZERWIENIENIE JEST O WIELE CIEMNIEJSZE CZY KTOS MIAL TAKA SYTUACJE ZEBY MI POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ranę musi obejrzeć chirurg i zadecydować co należy z nią dalej robić. To zapewne jakiś miesjcowy stan zapalny, który być może sam ustąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi