Gość Ania Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Mam częste bole w dole brzucha w szczególności wystepujące rano. ostatnio zauważyłam że w okolicach pępka pojawia mi sie wypukłośc przypominająca guz. jest ona wyczuwalna tylko rano (potem znika) i przez 3 dni mojej obserwacji zauważyłam że za każdym razem jest w innym miejscy ale wciąż w obrebie pępka. dodam że jest dość duża ok 5cm. co to moze byc i czy badanie usg da mi odpowiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Proszę w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. Takie dolegliwości i objawy wskazują na występowanie przepukliny pępkowej. Chirurg po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi