Gość Robert Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Podczas stosunku nie odczuwam przyjemności . Mój penis prawie nic nie odczuwa i podczas wytrysku nie odczuwam orgazmu mimo że penis stoi jak trzeba. Wiele lat temu gdy byłem młody i głupi poszedłem z jak mi się wydawało problemem krzywego penisa do urologa -chirurga lekarz umówił się zemną na zabieg który wykonał oczywiście odpłatnie. Po zabiegu pozostały tylko szwy pod żołędziem a penis oczywiście pozostał skrzywiony. Proszę o poradę co mam zrobić by móc cieszyć się sexem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Na pewno trzeba w tej sprawie udać sie ponownie do urologa na konsultację. Być może blizna po zabiegu prostowania penisa uciska na jakiś nerw obwodowy dając zaburzenia czucia w penisie. Musi zbadać Pana bezpośrednio urolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi