Gość Arkadiusz Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witam, 2,5 tygodnia temu miałem usuwany wyrostek. Po jakim czasie od operacji mogę uprawiać niezbyt forsujące sporty oraz uprawiać seks. Nikt nie udzielił mi dotychczas takiej informacji a nie chciałbym komplikacji związanych z gojeniem się rany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Pełen wysiłek fizyczny miesiąć po operacji. Seks juz możesz, ale delikatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxx Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ja uprawiałam seks już po 5 dni, fakt delikatnie ale jednak był :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seriusz Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ja uprawialem w dzień wyjścia ze szpitala i w każdy kolejny. Mija trzeci tydzień a jak na razie nic się nie dzieje czy mam się obawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 to jest problem seks na 8 dzień po wyrostku,nawet delikatne, na ćwierć gwizdka miękim ch...., może spowodować bul w brzuchu,pobudzić jajniki, zwiększenie ukrwienia w okolicach łona na skutek podniecenia - następuje wyraźne pogorszenie samopoczucia partnerki -nie ruszać z m-c. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi