Gość adam Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Witam mam 19 lat i mam pewien problem... gdy sie masturbuje osiagam bez probemu pełny wzwód .. gdy piescimy sie z dziewczyną podnieca mnie to ale wzwód jest pare minut gdy juz po pocałunkach dotykaniu ciala dotyka mojego penisa jest on juz jakby w polowie wzwodu i wystarczy go pare razy dotknac i juz jest orgazm.. czy wybrac sie do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 żadnej patologii w takim zachowaniu nie widać... wizyta lekarska zbędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaziu Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 mam powany problem gdy kocham sie z kobieta oczywiscie zwiazek na stale zbyt szybko dochodze i nie moge dac jej zbyt wiele czy mozna temu jakos zapobiec w sensie takim abym mogl sie dluzej kochac i opoznic wytrysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Dopiero rozpocząłeś współżycie seksualne więc trochę cierpliwości.Jak nabierzesz wiekszego doświadczenia i pewnosci siebie to nękające Ciebie dolegliwości napewno ustąpią.Do lekarza?tylko wtedy jak naprawdę będziesz czuł taką potrzebę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaziu Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 tak tylko ze ja od kilku lat jestem w zwiazku i nadal problem istnieje mam 30 lat i mysle ze jestem dosc doswiadczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lula Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 czy dziewicy mozna zrobic minete ? i czy moze miec orgazm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi