Gość Rafał Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Mam nietypowy problem.. Jakiś miesiąc temu uprawiam stosunek z przypadkową dziewczyną bez zabezpieczenia*/ nie ma szans na jej przebadanie a u mnie zaczeły robić się problemy*/ na początku ok 2 tyg temu zauważyłem że mój mocz jest ciemno żółty jak i sperma o bardzo nie przyjemnym zapachu. Do tego dzisiaj doszedł ból prawego jądra który nasila się przy dotyku.. zauważyłem również że znajduje się na nim większy guz tak w dolnej okolicy bardzo proszę o pomoc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Takie objawy mogą świadczyć o stanie zaplanym dróg moczowych i prawdopodbnie jąder/najądrza. Trzeba wtej sprawie pilnie udać się do lekarza. Zapewne konieczna okaże się antybiotykoterapia i badanie ogólne moczu. O wszystkim zadecyduje lekarz po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryan Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Jeśli chodzio o kolor, to on nie ma nic wspólnego z jaką kolwiek chorobą. Na przykład proszę zjęść obiad z buraczkami, np mielone (miami). Jec taki obiad z dwa dni, a później zobacz jaki będzie kolor moczu. Wygląda to jak by zmieszał się z krwią. Jeśli chodzi o pozostałe dolegliwości to nie mam pojęcia. Chociaż powiem że po wytrysku też mnie trochę boli. Jeśli nie jesteś pewiem to zrób sobie badania ogólne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi