Gość Sebastian Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Witam od bardzo już długiego czasu mam już tą jakąś dziwną wysypkę pod skórą na jądrach widoczną na załączonym zdjęciu. Nie mam pojęcia co to jest i z czego się wzieło, nie swędzi, nie piecze ani nic, po prostu jest i nie idzie tego za bardzo wycisnąć spod skóry. Zdjęcie: http://img16.imageshack.us/img16/9663/img129v.jpg Czekanie myślę że raczej nic nie da, samo się nie usunie w naturalny sposób. Proszę o pomoc w tej sprawie ewe. o jakąś poradę jak mógł bym się tego pozbyć raz na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 To normalnie poszerzone gruczoły łojowe jakich pełno w skórze moszny. Nic niepokojącego ani groźnego. taki stan nie wymaga leczenia. To tylko takie niewielkie estetyczne odchylenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebastian Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ok, dziękuję za rozwianie mojego zaniepokojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi