Gość Asia Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Witam. mam 17 lat i 15 dni temu usunięto mi laparoskopijnie potworniaka z lewego jajnika wielkosci 4x5cm, mam takie pytanie: ile czasu musze czekać aby ponownie moc bez obaw rozpoczyc współżyć z partnerem? beda w szpitalu lezalam na oddziale chrurgii dzieciecej i spodkałam sie z brakiem odpowiedzi na to pytanie, dziwnymi spojrzeniami i nieuprzejmoscia :( prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Po około 4 tygodniach od zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 jakie są konsekwencje wcześniejszego podjęcia wznowienia współzycia? po 2 tygodniach od zabiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Mogą wystąpić silne dolegliwości bólowe jamy brzusznej z tym związane. Rany muszą dobrze zagoić się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 W jaki sposób *leczy* się takie dolegliwości? Czy nie podjecie leczenia grozi czyms? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi