Gość Paweł Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Witam!Mam 16 lat i podejrzewam,że mam stulejkę częściową.Podczas wzwodu mogę odsłonić połowę żołędzia.Dalej nie mogę,ponieważ powoduje to ból.Boję się próbować dalej odsłonić żołędzia,bo obawiam się,że będzie to bardzo bolało.Czy to na pewno stulejka częściowa?Czy mogę ją wyleczyć domowymi sposobami?Czy są jakieś inne zalecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Czy to na pewno stulejka częściowa? - niestety, ale według Twojego opisu tak to wygląda Czy mogę ją wyleczyć domowymi sposobami? - na pewno w Twoim wieku już Ci się to nie uda Czy są jakieś inne zalecenia? - radzę o tym fakcie poinformować rodziców i udać się z tym problemem do urologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Dzięki wielkie.Zauważyłem,że gdy próbuje odsłonić żołędzia to wędzidełko nie pozwala odsłonić go od strony wędzidełka.Od strony brzucha mogę odsłonić go bardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi