Gość Andrzej Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Od czasu do czasu posiadam skurcze ? bolą mnie jajniki tak myślę ze są to jajniki , po wytrysku / stosunku na 2 dzień zaczął mnie boleć w tamtych okolicach podczas schylania miałem takie 30 sekundowy skurcz musiałem rozmasować podbrzusze . od jajników czułem tak jakby coś w sorku Jąder mnie drapie , z czym to może być związane ? , z góry dziękuje za pomoc , czy jest konieczna wizyty u urologa? bóle takowe posiadam od 3 miesięcy nie ustępują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewika Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Jajniki?nie pomyliłeś się? bez wizyty u urologa się nie obejdzie...pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Mężczyźni nie mają jajników. Co to za bzdury napisałeś Panie Andrzeju. Wstyd! To wiedza elementarna z poziomu IV -V klasy szkoły podstawowej. Kurcze, jest XXI, internet, satelity, a ja czytam takie wypowiedzi...? Szok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi