Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Biały płyn z piersi, poronienie, problemy z ciążą

Gość ZAŁAMANA

Rekomendowane odpowiedzi

mam 20 lat w listopadzie 2009roku zaszłam w ciążę, w drugim miesiącu miałam plamienia, ale tylko przez dwa dni. często robiło mi się czarno przed oczami i mdlałam. gdy poszłam w 15 tygodniu ciązy na wizytę do ginekologa, okazało się że zarodek-moje dziecko obumarło w 12-13 tygodniu ciąży!!!! *-( skierowano mnie do szpitala i tam poroniłam (dostałam tabletki na skurcze) od kwietnia br dzień w dzień staramy się o dzidziusia i nic! :-( w czerwcu panidoktor wykryła u mnie w pochwie gronkowca złocistego i nadrzerkę na szyjce macicy, ale wszystko juz wyleczyłam. mam nawrotowe stany zapalne pochwy w lipcu p.dr przepisała mi dufaston, ale nic nie pomogło, teraz musiałam odstawić tabletki ponieważ wykryto u mnie gruczolakowłukniaki kture zaczeły się po tych tabletkach powiększać. dzisiaj strasznie minie zaczą swendzieć prawy sutek ((chodzi mi o to brązowe a nie o całą pierś)) gdy ścisnęłam to zaczął się z niego wylewać biały płyn........................czy mogę miec dzieci?? co mi jest?? jesteśmy z mężem zrozpaczeni, proczę o pomoc,

Dziewczyno jestes bardzo mloda i przyjdzie czas ze bedziesz miala dziecko,sprawdz sobie poziom prolaktyny bo wlasnie taki objaw moze wskazywac na podwyzszony poziom. Idz do ginekologa i opowiedz swoje dolegliwosci, napewno zaleci odpowiednie leczenie,pozdrawiam.

Przeczyta o naprotechnologii, i poszukaj specjalisty od tej dziedziny, jest ich już sporo w Polsce. Oprócz tego jeśli jesteś wierząca to poleć te problemy Panu Jezusowi i Maryi. Uwierz i zufaj Panu Bogu a cuda się zdarzą w Twoim życiu

ten biały płyn nie okazał się wcale zły:) bo okazało się że jestam w ciąży!! tylko paniczne boję się kolejnego poronienia , mogłabym tego nie przezyć, moje badanie histopatologiczne wykazało STAN ZAPALNY ŁOŻYSKA......... CZEKAM NA WASZĄ PORADĘ