Gość Kuba Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Niestety mam stulejkę i jestem pacjentem kardiologicznym. Pół roku temu przeszedłem zawał i wykonano mi w trybie pilnym angioplastykę wieńcową z implantacją stentu czy mogę decydować się na zabieg operacyjny stulejki ,czy też powinienem odczekać jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Taki zabieg stulejki można wykonać w znieczuleniu miejscowym dlatego nie powinno być przeciwwskazań kardiologicznych w tym względzie. Trzeba oczywiście na ten temat porozmawiać z urologiem, który będzie przeprowadzał operację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi