Gość Krysia Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Witam. Prosze o pomoc. Mam 21 lat. Trzy lata temu miedzy odbytem a pochwa pojawila mi sie dziwna narosl. Nie boli mnie oraz praktycznie w niczym mi nie przeszkadza. Co to moze byc? Troche sie martwie, bo niczym tego nie leczylam a to wciaz jest :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Może to jakiś żylak odbytu, może przerośnięty fałd skórny okolicy odbytu trudno powiedzieć. Najlepiej w tej sprawie udać się na konsultację do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ona Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 za kazdym razem jak musze kupe robic ,murze cisnac palcem miedzy pochwa a odbytem co to oznacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 To może świadczyć np. o uchyłku odbytnicy co powoduje zaleganie stolca w odbytnicy i utrudnienie jego usunięcia w czasie defekacji. Na pewno trzeba w tej sprawie skonsultować się z proktologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elka Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Krysia - to mogą być kłykciny kończyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zosia Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Witam Mam 25 lat i 4 lata temu urodzilam dziecko. Bylam szyta na zewnatrz i wszystko bylo dobrze az do teraz. Ok miesiaca temu zaczelo mi rosnac po szwach skora miedzy pochwa a odbytem. I w ciagu miesiaca uroslo mi na pare cm. Boli mnie przy kazdym ruchu i nawet jak zaloze wkladke chigeniczna. Ja siedze czy leze. A juz nie powiem o sexie bo to nie mozliwe. Bol jest masakryczny. Prosze mi pomoc Dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi