Gość Jola Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Witam ,Leżałam w szpitalu i m.in wykonano mi morfologię , której wyniki są następujące:WBC 4,3, RBC 4,9, HGB 14,1, HCT 41,9, MCV 84, MCH 28,4, MCHC 33, OB 11, PLT 171.Martwi mnie jednak tak niski wynik WBC, ponieważ do tej pory miałam ok.6,5-7.Mam stwierdzoną artralgię, którą muszę obserwować , a także zwyrodnienia stawów i kręgosłupa oraz dyskopatię L4-L5.Proszę o Pańską opinię na temat tak niskiego poziomu WBC.Lekarz powiedział, że ten wynik jest dobry, ale mi się wydaje, że nie ma racji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 patrz strona: http://www.laboratoria24.pl/lab/_badania.php/id/146 Norma białych krwinek jest od 4 tys. dlatego mieści się pani w normie. Nie widzę nic niepokojącego w tym wyniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi