Gość Kasia Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Witam!Mam pytanie,odkrylam u mojej dziewiecioletniej corki zgrubienie pod brodawka sutka,jest to w formie jakby chrzastki ,lewa brodawka jest miekka,a pod prawa wyczuwam cos twardszego,czy to jest normalny objaw ,np.wzrostu piersi,czy nalezy udac sie do lekarza.Z gory dziekuje za odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 To prawdopodobnie właśnie objaw rozwijającego się gruczołu sutkowego, najpierw twardy guzek, który powoli powinien się rozlewać pod brodawką. Jednak, aby sprawdzić czy wszystko jest w porządku jednak radzę skonsultować się w tej sprawie z pediatrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pat17 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 u mojej soistry wystapilo cos podobnego. bylas z tym moze u lekarza? co powiedzial? prosze o odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi