Gość Patryk Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Witam mam 15lat i mam pewien problem Podczas wzwodu nie schodzi mi skóra z napletka. Mogę ją sam ściągnąć ale nie do końca, ale sama mi nie schodzi. A natomiast podczas spoczynku mogę ściągnąć ale gdy puszcze to znowu zasłania żołędzi i gdy podczas mycia ściągam i woda dotnie żołędzi to mam lekki dziwny ból czy to normalne i czy to z czasem przejdzie a może udać się do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Trudno mi określić czy wszystko jest w porządku bez bezpośredniego badania. W czasie wzwodu napletek powinien swobodnie schodzić z żołędzia. Radzę o tym problemie poinformować rodziców i udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Ok wielkie dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PATRYK Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Niestety musisz obciąć penisa ponieważ gromadzą sie tam bakterie i możesz dostać raka , weź nożyczki i ciach po bólu , wież mi wiem co mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PATRYK Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Niestety musisz obciąć penisa ponieważ gromadzą sie tam bakterie i możesz dostać raka , weź nożyczki i ciach po bólu , wierz mi wiem co mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi