Gość Danka Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Witam, dziś zauważyłam, że mam guza na stopie:( i to dość spory, bo ok 2-3 cm średnicy, jest mocno wypukły, że normalnie taka gulę widać, nie boli, nie swędzi, nawet nie wiem, w którym momencie mi wyrosło to coś, jak go naciskam, to też nic nie boli, jest on twardy. Lokalizacja to stopa od strony paznokci, niecałe 10 cm poniżej małego palca, czy ktoś się orientuje co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Taka zmiana guzkowa, niebolesna przebiegająca wzdłuż ścięgna małego palca po grzbietowej stronie stopy może sugerować gangliona. Bez bezpośredniego badania trudno określić co to może być. Radzę w tej sprawie udać się do chirurga, który po zbadaniu wyjaśni czym może być guzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hanna Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Bolacy guzek na powierzchni stopy.Kilka miesiecy nie bolal teraz boli.Mialam przeswietlenie nic nie wykryto?Mam miec wkrotce wizyte i Lekarza.Martwie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi