Gość ktoszbardzodaleka Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Od jakiegos czasu zauwazylem ze mam dziwna narosl nad lew ym jadrem a co najgorsze co jakis czas ta narosl mnie kluje. Jadro jest znizone i wieksze od prawego.Dodam ze jestem po zabiegu przepukliny pachwinowej ale to narosl byla juz przed. Ma nie wielki ksztala i jest raczej taka galaretowata. Mam 18 lat i troche mnie to martwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Bez badania trudno mi określić czym jest dokładnie ta narośl. Może to tylko tak ukształtowane najądrze, a może to jakaś np. torbiel najądrza. Najlepiej w tej sprawie byłoby skonsultować się z urologiem. On w razie wątpliwości zaleci USG jąder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi