Gość Timbaland Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Witam. Moje lewe jądro mogę obrócić prawie o 360 stopni... moszna wokół niego wydaje się taka miękka i jak wezmę jąro do ręki to ruszam nim w kazdą stronę, jak chcę i gdzie chcę. CZy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Tak, to normalne. Takie objawy jak przedstawiasz nie budzą żadnego niepokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Czy jądro samo się obraca o 180 stopni to normalne? dodam ze mogę odkręcić go palcami. Mam 20 lat i obecnie zapalenie jądra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Tak jądra mogą się obracać, ale raczej nie więcej niż o 180 stopni. Większe obroty mogą wywołać niedokrwienie jąder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Dziękuję bardzo za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 a czy da się obrócić oba jądra o 360, do tego czuję że nie są one *przymocowane* w mosznie, zaczynam się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Powaliło was. Przecierz to skrẹ*t jądra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi