Gość natalia Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Cześć od dwóch miesiecy boli mnie prawa piersi wykryła, w niej guza na piersi wychadza mi żyły jest spory ale nie tak duży żeby gonwyciąć chirurg mi powiedział że mam czekać na zabieg nie moge przytyć i coraz cześciej jestem zmeczona i włosy mi wypadaja ale nie dużo nie wie co mam robić czy to może być rak lekarz mi powiedział że to nowtwór nie złośliwy jestem nastolayka mam 17 lat prosze o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Objawy zmęczenia, wypadania włosów i problemów z metabolizmem mogą świadczyć o zaburzeniach w stężeniach hormonów tarczycy (warto byłoby wykonać badanie poziomu TSH i fT4). Guzek w sutku to raczej sprawa całkiem niezależna od przedstawionych przez Ciebie objawów. Skoro nie budzi podejrzeń złośliwości nie ma się czym przejmować. Proszę postępować zgodnie z zaleceniami lekarskimi. Co do badań dodatkowych musi o tym zadecydować lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi