Gość Tomasz Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam od kilku tygodni mam zgróbione prawe jądro , po raz pierwszy zobaczyłem to gdy wróciłem do domu z pobytu u mojej dziewczyny, siedziała mi długo na kolanach, całowaliśmy się i nic więcej , mam 17 lat i boję się że to coś poważnego :( gdy to po raz pierwszy zobaczyłem to troche bolało a od dwóch tygodni już nie... czy podczas całowania/ewidentnie podczas późniejszych stosunków mogę partnerkę zarazić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Taki obrzęk jądra może być powodem podniecenia seksualnego w czasie pocałunków z dziewczyną, gdy dochodzi do przepływu spermy przez kanaliki jądra bez wydalenia nasienia. Jeśli nie dochodzi do wytrysku po jakimś czasie wydzielina z jądra z nasieniem zaczyna się wchłaniać i ustępuje obrzęk oraz związane z nim dolegliwości. Nic niepokojącego w tym co Pan opisuje nie stwierdzam. To nie jest jakaś zaraźliwa choroba. To naturalny proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi