Gość Monika Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Mam niecałe 18 lat, od kilku miesięcy miewam dziwne, wodniste upławy z odbytu. Najczęściej ukazują się po oddaniu stolca lub moczu, są dosyć obfite, raczej przeźroczyste. Stolec oddaje codziennie, dodam też, że stwierdzono u mnie zespół jelita drażliwego. Lekarz prowadzący zasugerował że może to być początek hemoroidów. Dolegliwości bywają nieco uciążliwe w codziennym życiu... Co mogę zrobić aby zlikwidować objawy, i jaka jest przyczyna moich dolegliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Trudno mi określić przyczynę takich objawów bez badania bezpośredniego. Najlepiej w tej sprawie udać się do chirurga, który po badaniu przez odbyt być może przedstawi powód tychże dolegliwości (może rzeczywiście są to żylaki odbytu). W razie wątpliwości może zalecić dodatkowe badanie np. kolonoskopię. Dalsze zalecenia przedstawi chirurg po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi