Gość Patrycja Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ostatnio boli mnie żołądek. Bóle są stopniowe, silne,słabe i tak na zmianę. Dochodzą do tego wymioty. Bolał mnie żołądek zwymiotowałam i było troche lepiej, potem zjadłam kawałek ciasta i z bólu nie umiałam wysiedzieć. Co to może być .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Trudno mi określić co to może być bez konkretnych badań. Takie objawy mogą wskazywać na patologię w zakresie żołądka, dwunastnicy (zapalenie, wrzody) i/lub przełyku (przepuklina rozworu przełykowego, zapalenie), ale także np. być może jest to objaw kamicy pęcherzyka żółciowego. Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Po zbadaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania (np. USG jamy brzusznej, gastroskopia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi