Gość Anakin Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Mam pytanie, nie jestem pewien jak powino wygladac prawidlowe sciagniecie napletka. Mam 15 lat i Przyznam ze sie troche boje. Wyglada to tak: Gdy penis jest w stanie spoczynku napletka sciagam bez problemow, i schodzi mniej wiecej do polowy, natomiast jak stanie ( jest w zwodzie czy jakos tak) sciagam go za zołedzia, i tam zostaje gdy proboje go sciagnac dalej nie moge i czuje bol. Mysle ze niemoge go sciagnac dalej przez wiazadelko ale ztego co czytalem sciaga sie go tylko az wejdzie w ten rowek zoledziowy czy jakos tak. Prosze o odpowiedz czy potzrebuje jakiejs wizyty u lekarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Raczej nie spostrzegam nic niepokojącego w tym co piszesz skoro napletek schodzi do rowka zażołędnego. W razie wątpliwości udaj się z tym problemem bezpośrednio do urologa. On rozwieje Twoje wszystkie wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi