Gość Paweł Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Witam Pana Chirurga! Mam na imie Paweł i mam 17 lat. Na moim nadgarstku jakiś rok temu pojawił się ganglion. Nie był on zbyt duży, pokazałem go doktorowi i powiedział, ze nie ma potrzeby nic z tym robić. Teraz jest już trochę większy i boli mnie np przy grani w siatkówkę w szkole. Co powinienem zrobić? Czy należy go usunąć? Gdzie powinienem się zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Z tym problemem należy udać się do ortopedy. Jeśli ganglion powiększa się i daje dolegliwości zapewne trzeba będzie go usunąć. O dalszym postępowaniu zadecyduje ortopeda po bezpośrednim badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PiotRek Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Witam wszystkich serdecznie.Widzem ze dobrze trafilem tez cos takiego mam na prawym nadgarstku/szczerze to do lekarza boje sie isc,czy sa szanse na pozbycie sie tego guzka domowym sposobem...Z gory dziekuje za porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi