Gość Karolina6870 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 W niedziele zaczęły bolec mnie kolana a następnie na dole pleców . dziś jak się schyliłam zaczęło mnie bolec i tak się wszystko napięło jakby miało zaraz chrupnąć wiec się wyprostowałam. bardzo mnie boli na dole pleców aż mnie kuje i nie mogę się schylić co mi jest? proszę o szybka odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie bez badania bezpośredniego. Być może te dolegliwości są związane ze zmianami zwyrodnieniowymi w kręgosłupie. Trzeba rozważyc wykonanie RTG kręgosłupa. O wszystkim musi zadecydować lekarz po bezpośrednim badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi